Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Telenor väljer Lowe Brindfors

Telenor Sveriges upphandling av reklamtjänster är avslutad och valet föll på Lowe Brindfors. Avtalet med innebär att byrån får huvudansvaret för Telenors samtliga reklamtjänster.

Som krav för att kunna axla Lead Agency-rollen krävdes kompetens inom såväl köpt media som kommunikation inom retail, på webben och mot befintlig kundbas. Vidare skulle byrån ha stor erfarenhet av både konsument- och företagsmarknaden. Samarbetet omfattar alla Telenors reklamtjänster, så som reklamfilmer, print, webb, retail, utomhus och CRM.

-          Vi genomförde en grundlig upphandling som Lowe Brindfors vann tack vare att man kombinerade professionalitet, arbetssätt och kreativitet med en energi som vi tyckte om. Vi ser mycket fram mot att tillsammans med dem skapa nya och spännande reklamkoncept, säger Mattias Ringqvist, Marknadschef Telenor Mobil Konsument, Telenor Sverige.

-          Vi ser fram emot att skapa marknadskommunikation som är annorlunda, modig och nyskapande i en högt konkurrensutsatt kategori. Det är den typen av kreativitet som bidrar till ökade marknadsandelar, ändrade attityder och högre försäljning. Telenor delar vårt tankesätt och har stora ambitioner för sin kommunikation och sitt varumärke. Vi ser alla fram emot att önska Telenor välkommen till byrån efter semestern, säger Bjarte Eide, VD Lowe Brindfors.

För mer information kontakta presstjänsten: 08-41 00 75 55

www.telenor.se

Ämnen

Taggar


Om Telenor

Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet och tillsammans har de över 2 miljoner mobilkunder. Telenor Sverige har cirka 2100 anställda.

Telenor är en av världens största mobiloperatör mätt i antal abonnenter med verksamhet i 14 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2009 omsatte Telenor cirka 107 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).