Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Telenor Sverige samlar all relationsmarknadsföring hos Trackster

Telenor Sverige väljer Trackster som samarbetspartner för samtliga tre varumärken; Telenor, Bredbandsbolaget och Glocalnet.

Trackster har haft Telenor på kundlistan i nio år, sedan Europolitan. Nu utökas listan med Bredbandsbolaget och Glocalnet.

- Vår ambition är att arbeta nära våra kunder för att stärka och utveckla vår relation till dem för att kunna tillgodose deras behov på allra bästa sätt. Trackster känner oss, våra kunder och vår bransch väl. När vi nu samlar all relationsmarknadsföring hos Trackster för våra tre varumärken, kan vi skapa en ännu mer relevant dialog med våra kunder och vara mer effektiva, säger Anne Årneby, varumärkeschef på Telenor i Sverige.

Tracksters senaste kampanj för Telenor handlar om den nya surftjänsten Fri Mobilsurf.

- Det här ska bli otroligt spännande. Tack vare den helhetssyn vi får så kommer vi tillsammans med de tre varumärkena hitta synergier mellan bolagens kundbaser för att fortsätta skapa goda kundrelationer, säger Susanne Preber Alm, VD på Trackster

Tracksters arbetsgrupp

Susanne Preber Alm, VD/kundansvarig
Karin Binazzi, PL/strateg
Niklas Synning, CD/copywriter
Lisa Hemstad, produktionsledare/koordinator

Jenny Lööf, produktionsledare
Felicia Antonsson, copywriter
Karolina Furtenbach, AD
Kristina Larsson, AD/web
Anders Lidell, ansvarig digitala kanaler
Jens Carlander, original

För mer information, kontakta:

Presstjänsten Telenor Sverige: 08-41 00 75 55

Susanne Preber Alm, VD Trackster: 0708-509378

Om Telenor

Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet; totalt arbetar 2400 personer inom Telenor Sverige.

Telenor är världens sjunde största mobiloperatör med verksamhet i 13 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2008 omsatte Telenor cirka 111 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).

Om Trackster

Trackster startades 1997, och är i dag ledande inom relationsmarknadsföring och CRM i Sverige. Man jobbar med såväl analoga som digitala kanaler. Trackster har idag ca 20 medarbetare.

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com