Gå direkt till innehåll
Telenor Sverige framröstad till årets mobiloperatör

Pressmeddelande -

Telenor Sverige framröstad till årets mobiloperatör

Telenor Sverige har vunnit Guldmobilen 2012 i kategorin ”Årets mobiloperatör: Läsarnas val”. Priset delades ut igår under Mobilgalan 2012 - en årlig gala som arrangeras av tidningen Mobil.

Kategorin ”Årets mobiloperatör: Läsarnas val” är ny för i år och röstas fram av tidningens egna läsare. Läsarna har först fått berätta vilken operatör de är kund hos och sedan bedömt hur väl den operatören lever upp till deras krav och förväntningar. Telenor vann läsarnas röster i kategorin. Bland de nominerade fanns också Tele2/Comviq, Tre och Telia.

 –  Vi är väldigt stolta och glada över att Telenor blivit utsedd till årets mobiloperatör, främst eftersom det är läsarna själva som röstat. Vi jobbar kontinuerligt med att kunna erbjuda den bästa användarupplevelsen av vårt mobilnät och våra flexibla tjänster och erbjudanden, utmärkelsen visar att det arbetet ger resultat. Vi vill verkligen tacka alla de som röstat på oss, säger Jonas Lindström, Marknadschef Mobile, på Telenor Sverige.

Mobilgalan äger rum årligen och delar ut priset Guldmobilen till årets främsta innovatörer och bästa mobilföretag. För att läsa mer om årets gala, klicka här.

 

 

 

Ämnen

Taggar


Om Telenor
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. Idag har Telenor Sverige över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12 miljarder kronor (2011) och cirka 2100 anställda. Läs mer på: www.telenor.se

Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 11 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 42,95 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 18 marknader. Telenor-koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 150 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (Q2 2012), en årsomsättning på 99 miljarder norska kronor (2011) och cirka 30 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com

Relaterade nyheter