Gå direkt till innehåll
Telenor firar julen med mobilsurf

Pressmeddelande -

Telenor firar julen med mobilsurf

Telenors julkampanj är en fortsättning på höstens tidigare filmer med fokus på mobilsurf.

Reklamfilmerna startar den 1 december och visar julfirandet ur en humoristisk vinkel där mobilsurf kan göra julen lite roligare.

– Under julkampanjen fortsätter vi utifrån vardagssituationer visa hur mobilsurf kan göra tillvaron lite roligare och hur vi kan tillmötesgå våra kunders olika behov. Den här tiden på året befinner sig många på resande fot för att fira julen på annat håll och vi vill visa att man enkelt kan ta med sig underhållningen dit man vill, i mobilen och i datorn med mobilt bredband, säger Patrik Söder, Kommunikations- och Varumärkesansvarig, Telenor Sverige. 

Kampanjen består av en huvudfilm som varvas med två kortare filmer samt morgon- och kvällspress, webb och mobilannonsering samt utomhusreklam. Filmerna går i TV3, TV4 Fakta, TV4 Sport, TV4 Play, Kanal 5, TV6, TV8, Kanal 9 och Discovery.

Arbetsgrupp Lowe Brindfors

 PL: Annette Gårdö
Planning Director: Annika Rehn
AD: Josephine Wallin
Copy: Niclas Karlsson
Inhouse Producent: Mats Sandin
Original: Annete Söderberg, Jeanette Andersson, Mimmi Wägert
Prl: Andreas Hallgren, Annika Appeltofft
Web: Tim Scheibel, Mårten Forslund, Helena Wård

Arbetsgrupp Telenor
Magnus West,Madeleine Gössner,Patrik Söder

Film:
Produktionsbolag: Social Club
Regissör: Henrik Lagerqvist, Jesper Ohlsson
Producent: Jens Odelbring
Foto: Carl Nilsson

Journalister når Presstjänsten på 08-41 00 75 55 eller press@telenor.com

Ämnen

Taggar


Om Telenor
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en omsättning på 10 982 miljoner kronor (2009) och cirka 2100 anställda. Läs mer på: www.telenor.se

Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 11 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen även en 40-procentig ägarandel i VimpelCom Ltd. med mobilverksamhet på 10 marknader. Telenor-koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 184 miljoner abonnenter (Q2 2010), en omsättning på 98 miljarder norska kronor (2009) och cirka 40 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com