Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Telenor erbjuder MicroSIM

Från den 7 april erbjuder Telenor Sverige möjlighet att beställa MicroSIM. Idag används MicroSIM bland annat i iPad.

MicroSIM finns till samtliga Telenors abonnemang för mobilt bredband med obegränsad nationell surf.

– Vi upplever just nu en spännande utveckling med nya produkter som bidrar till nya mobila upplevelser. För att stödja den utvecklingen gör vi det möjligt att kombinera produkterna med obegränsad nationell surf så man slipper tänka på datakostnaden, säger Mattias Ringqvist, Marknadschef Mobil Konsument Telenor Sverige.

Det är möjligt att få MicroSIM till nya abonnemang för mobilt bredband eller som tvillingkort till ett befintligt abonnemang. MicroSIM kan beställas från den 7 april och levereras från den 21 april.

MicroSIM beställs via Telenors kundservice på 020-222 222.

För mer information, kontakta: Presstjänsten, Telenor Sverige 08-41 00 75 55

Ämnen

Taggar


Om Telenor

Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet. Telenor Sverige har idag 2100 anställda.  

Telenor är en av världens största mobiloperatör mätt i antal abonnenter med verksamhet i 14 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2009 omsatte Telenor cirka 107 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).