Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Stockholms hockeysupportrar ringer för klubben

AIK Ishockey och Djurgården Hockey inleder ett samarbete med Telenor Sverige. Samarbetet gör det enkelt att bidra ekonomiskt till sin favoritklubb genom sitt mobilabonnemang.

Genom det nya samarbetet får AIK och Djurgården betalt för varje supporter som skaffar abonnemang hos Telenor. Klubbarna får även löpande ersättning allteftersom supportrarna använder sina abonnemang. För supportrarna kostar det inget extra att ”ringa för klubben”.

– Tack vare detta upplägg kan våra supportrar stödja Djurgården Hockey enligt en win/win-modell där alla är vinnare, säger Jan Ednertz tf VD Djurgårdens Hockey AB.

– AIK tittar hela tiden på nya typer av partnerskap. Genom något så självklart och personligt som mobiltelefoni gör vi det nu enkelt för våra supporters att bidra till klubbkassan, säger Peter Mellqvist Ordförande AIK Ishockey.

Klubbarnas fans kan teckna abonnemang via klubbarnas eller Telenors hemsida eller på hemmamatcher där Telenor kommer att finnas på plats för de som vill ”ringa för klubben”. Det finns också möjlighet att köpa specialdesignade HTC Tattoo med klubbemblem på skalet. En surfmobil som gör att man kan följa hockey även i mobilen.

–  Vi vill stödja hockeyn i Stockholm som helhet och inte bara en enskild klubb. Därför tycker vi samarbetet med Djurgården Hockey och AIK Ishockey är väldigt spännande och ser fram emot att fler klubbar ansluter. Nu skapar vi en unik möjlighet för hockeysupportrar att förena nytta med nöje, säger Mattias Ringqvist Marknadschef Telenor Mobil Konsument.

www.telenor.se/difhockey

www.telenor.se/aikhockey

För mer information, kontakta:

Peter Mellqvist, Ordförande AIK Ishockey: 0705-880878

Erik Hjort, Produktansvarig Digitala Medier: 0761-777 800

Presstjänsten, Telenor Sverige: 08-41 00 75 55

Ämnen

Taggar

Regioner


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com