Gå direkt till innehåll
Huaweis nya Androidmobil bara hos Telenor

Pressmeddelande -

Huaweis nya Androidmobil bara hos Telenor

Nu säljstartar Telenor Sverige Huaweis Androidmobil U8110, som finns exklusivt hos Telenor hela juli månad.

– Allt fler upptäcker fördelarna med att kunna surfa i mobilen. Det är en trend som växer kraftigt och vi kan se att efterfrågan på så kallade smartphones har ökat rejält det senaste året. Med Huaweis prisvärda Androidmobil kan vi erbjuda ännu fler möjligheten att uppleva Facebook, Spotify, Twitter och mycket mer, säger Mattias Ringqvist, Marknadschef Mobil Konsument, Telenor Sverige.Huawei

U8110 bygger på operativsystemet Android och ingår utan kostnad vid tecknande av Telenors abonnemang Surfa Bas för 99 kronor i månaden med bindningstid 24 månader. Abonnemanget inkluderar obegränsad mobilsurf.

Huawei U8110 är bland annat utrustad med:

  • Operativsystemet Android OS 2.1
  • 2,8-tums pekskärm
  • 3,2 megapixelkamera med blixt
  • Android Market med tusentals spel och program (appar) för nedladdning
  • Inbyggt Turbo 3G-modem med stöd för 7,2 Mbit/s nedlänk

Utan abonnemang kostar telefonen 1995 SEK ink moms.

För mer information, kontakta presstjänsten Telenor Sverige: 08-41  00 75 55

Ämnen

Taggar


Om Telenor
Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet. Telenor Sverige har idag 2100 anställda.  

Telenor är en av världens största mobiloperatör mätt i antal abonnenter med verksamhet i 14 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2009 omsatte Telenor cirka 107 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).