Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Fler möjligheter att klippa telefonlinan

 

 

 

Telenor lanserar ett alternativ för hushåll som vill ha kvar ett fastnätsnummer utan att betala höga månadsavgifter. I abonnemanget Alltid Hemma ingår en mobiltelefon, ett fast telefonnummer och ett mobiltelefonnummer. Det betyder att man kan byta ut sin fasta telefon men behålla numret och bli mer flexibel eftersom man kan ta med sig telefonen till exempelvis fritidshuset eller båten.

 

 

 

Som första telekomoperatör i Sverige lanserade Telenor, hösten 2008, en möjlighet att koppla ett fastnätsnummer till mobilen. Det var en tjänst som lades till ett befintligt mobilabonnemang. För att möta efterfrågan på fler alternativ att klippa den fasta linan lanseras nu Alltid Hemma.

 

- Allt fler vill klippa den fasta linan och slippa onödigt höga månadsavgifter. Samtidigt så finns fortfarande en önskan att ha kvar det fasta numret. Därför breddar vi vårt erbjudande så det passar fler olika behov. Det här abonnemanget passar bra för familjer som vill ha ett alternativ till traditionell fast telefoni. En telefon som alltid ligger hemma, med ett vanligt fast nummer men med lägre fasta kostnader och flexibiliteten att faktiskt kunna ta med sin hemtelefon dit man vill, säger Mattias Ringqvist, marknadschef på Telenor Mobil Konsument i Sverige.

 

 

 

Om Alltid Hemma

 

Alltid Hemma är ett abonnemang som inkluderar både ett fast- och ett mobilnummer för 99 kronor/månad. Man kan välja att flytta med sitt fasta telefonnummer eller skaffa ett helt nytt fast telefonnummer om man inte haft något sedan tidigare. Om man tecknar sig för 24 månader före den 25 augusti ingår en Nokia 3120 utan extra kostnad. Minutpriset till fasta telefoner följer fastpristaxa* och samtal till mobiltelefoner kostar 39 öre/minut.

 

Om Mobil Hemtelefon

 

Mobil Hemtelefon är en tilläggstjänst för de som redan har ett mobilabonnemang hos Telenor. Tjänsten kostar 50 kronor/månad. Man kan välja att flytta med sitt fasta telefonnummer eller skaffa ett helt nytt fast telefonnummer om man inte haft något sedan tidigare. Minutpriset till fasta telefoner följer fastpristaxa* och samtal till andra mobiltelefoner är samma pris som gäller för det ordinarie mobilabonnemanget (9-59 öre/min).

 

*Vardagar kl 08-18: 23 öre/min, övrig tid 11,5 öre/min, enligt Telia Bas utan prisavtal.

 

Erbjudandet gäller endast privatpersoner.

För mer information, kontakta Presstjänsten:
08-41 00 75 55

Om Telenor

 

Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet; totalt arbetar 2 400 personer inom Telenor Sverige.

 

 

 

Telenor är världens sjunde största mobiloperatör med verksamhet i 13 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2008 omsatte Telenor cirka 111 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).

 

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com