Gå direkt till innehåll
Telenors Raz Karim är årets butikssäljare

Nyhet -

Telenors Raz Karim är årets butikssäljare

Telenors Raz Karim från Malmö har vunnit Dagens Handels och Svensk Handels pris Årets Butikssäljare i hård konkurrens med säljare från hela Sverige. Priset delades ut på Retail Awards 2015 på Cirkus i Stockholm där andra finalister kom från bland annat Åhlens och JC.

– Vinsten betyder allt, jag har inte hunnit smälta det ännu. Detta är det sjukaste jag har varit med om i hela mitt liv. Känslan är obeskrivlig! Säger Raz Karim om vinsten.


Motiveringen från Svensk Handel lyder:

Vinnare av årets butikssäljare är en person som genom sitt professionella och lyhörda arbetssätt ser varje kunds specifika behov. Säljaren beskrivs av kunder som noggrann, ödmjuk, förtroendegivande och uppmärksam. Utöver det så är Årets butikssäljare en exemplarisk kollega som alltid ställer upp, inspirerar och sprider härlig energi runt omkring sig. En unik säljare som alltid har företags-hatten på och ändrar kundernas syn på en komplex bransch.

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com