Gå direkt till innehåll
Telenor startar ny reklamkampanj för mobilt bredband

Nyhet -

Telenor startar ny reklamkampanj för mobilt bredband

Idag startar Telenors nya reklamfilm med fokus på möjligheterna med mobilt bredband 4G. I den nya filmen dras Sören in i en färgglad, animerad drömvärld som speglar frihetskänslan man upplever när man surfar med Telenors mobila bredband.

Filmen visar hur Sören sugs in i en annan värld i samma sekund som han pluggar in sitt mobila bredband i datorn. För att skapa Sörens mobila bredbandsvärld användes samma kamera som i Harry Potter-filmernas 3D-sekvenser. Reklamfilmen är, i vanlig ordning, regisserad av Felix Herngren och bjuder även på ett gästspel av tv- och bloggprofilen Alexander Schulman.

– Den här filmen skiljer sig från de vi tidigare har gjort med Sören, vilket känns väldigt spännande. Vi ville göra en film som både sticker ut och skapar uppmärksamhet samtidigt som den förmedlar känslan av frihet och de möjligheter man får när man använder vårt mobila bredband. Det är extra roligt att vi fick med Alex Schulman i filmen eftersom han är en känd profil på nätet och tidigare har kommenterat Sören i sin webbTV- show, säger Patrik Söder, Kommunikations- och Varumärkesansvarig på Telenor Sverige.

– Det är kul att få prova nya grepp med Sören, och det är väldigt roligt att få jobba med en kund som är modig och vågar gå ett steg längre, säger Felix Herngren.

Sörens färgglada drömvärld kommer att genomsyra hela kampanjen i utomhusreklam, print, webb och i butik.

Arbetsgrupp Telenor
Patrik Söder, Madeleine Gössner, Magnus West, Johanna Andrén, Hanna Reventberg och Christian Westelindh.

Arbetsgrupp byråer
Kundansvarig projektledare: Anette Gårdö, Copy: Niclas Carlsson, AD: Josephine Wallin, Produktionsledare: Mikaela Rönnberg, Original: Mimmi Wägerth, Byråproducent: Mats Sandin/Colony, Regissör: Felix Herngren/FLX, Producent: Sandra Sohlman/FLX, 3D-animering: Fido.

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com