Gå direkt till innehåll
Telenor presenterar givmilda julfilmer

Nyhet -

Telenor presenterar givmilda julfilmer

Telenors julfilmer går på temat Givmild jul och lyfter fram att man kan vara givmild mot både sig själv och andra genom Telenors julkampanj där man får en julklapp på köpet.

I Telenors julkampanj får de som tecknar ett mobilabonnemang eller ett mobilt bredband välja en julklapp på köpet. Julklapparna är antingen en Samsung E1080 inklusive Telenor Kontant med 200 kr extra att ringa för eller nylanserade MobiltBredband Kontant inklusive en veckas fri surf. Erbjudandet gäller de som tecknar ett talabonnemang med en månadsavgift från 199 kr/månad i 24 månader, eller mobilt bredband med bindningstid på 24 månader.

Filmerna kommer visas från den 3 december i TV4, TV4+, TV4 Sport, TV4 Fakta, Kanal 5, Kanal 9, Discovery och MTV. TV-kampanjen kombineras med annonser i print och webb.

Se filmerna på: http://www.youtube.com/user/TelenorSverige

Arbetsgrupp på Garbergs

Projektledare: Joakim Landin

Produktionsledare: Lotta Thunved/Susanne Sahlström

AD: Mattias Dahlqvist

Copy: Johan van der Schoot

Grafisk formgivare: Jonas Bäckman/Annesofie Andreasson

Produktionsbolag: Fladen Film

Regissör: Måns Herngren

Producent: Kalle Wessblad

Postproduktion: Sto.pp

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com