Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Telenor Hemma – löser hemmets telefoni och bredband

Majoriteten av svenska folket, 84 procent, har fast telefoni och två tredjedelar, 65 procent, har en fast internetuppkoppling enligt PTS*. Nu erbjuder Telenor Sverige tjänsten ”Telenor Hemma” - en lösning för all hemmets kommunikation, både telefoni och bredband.

Telenor Hemma fungerar som traditionell fast telefoni och man behåller sitt fastnätsnummer. Skillnaden är att man kopplar hemtelefonen till en router istället för dagens telefonjack. Den mobila routern ersätter även det fasta bredbandet och gör det möjligt för hela familjen att surfa samtidigt.

– Telenor Hemma är en enkel och kostnadseffektiv lösning för hela hemmets kommunikation. Dessutom så kan fler personer surfa samtidigt utan att man behöver skaffa extra utrustning. En bonus är att man också enkelt kan ta med sig telefon och bredband till exempelvis fritidshuset utan att behöva betala för dubbla abonnemang, säger Mattias Ringqvist, marknadschef Mobil Konsument, Telenor Sverige. 

Telenor Hemma - 249 kronor per månad 

 • Telefoni
  • 39 öre per minut till alla mobilnät
  • 15 öre per minut till fasta nätet
  • 0 kronor per månad för Nummervisning
  • 0 kronor per månad för Telefonsvar
 • Bredband via mobil router
  • Bredband upp till 6 Mbit/s med upp till 5 användare samtidigt

* Post- och Telestyrelsens Individsundersökning 2009

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com