Gå direkt till innehåll
Samarbetet mellan BTH och Telenor ger resultat

Nyhet -

Samarbetet mellan BTH och Telenor ger resultat

I oktober förra året skrev BTH och Telenor under ett samarbetsavtal kring utbildning och forskning. Nu, nio månader senare, kan vi skörda de första frukterna av det framgångsrika samarbetet. Media är välkommen att träffa representanter från BTH och Telenor.

Samarbetsavtalet är en del i den kraftsamling som behövs i regionen och för att visa att det finns en framtidstro och en vilja till utveckling. I ett läge där både BTH och Telenor har flera utmaningar i sina respektive verksamheter, blir samarbete vägen till framgång för båda parter.

Efter nio månader kan vi visa flera konkreta resultat i form av studentutbyten, forskningsprojekt samt en nationell satsning på ett kompetenscentrum. För Telenors del kan satsningen direkt kopplas till arbetet med ökad kundnöjdhet. Ett konkret projekt som syftar till att förbättra kundernas surfupplevelse presenteras.

Vid pressträffen medverkar Henric Johnson, prorektor BTH, Martin Petersen, Director of Products & ITTelenor Sverige, Patrik Arlos, forskare på BTH samt Tony Gorschek, professor på BTH.

Dag: torsdag den 12 juni
Tid: kl. 13:00
Plats: Telenor, Campus Gräsvik 12, samling i receptionen.


För mer information kontakta Telenors Presstjänst på 08-41 01 00 40 eller press@telenor.com.

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com