Gå direkt till innehåll
Förhandsbokning av nya BlackBerry Torch hos Telenor

Nyhet -

Förhandsbokning av nya BlackBerry Torch hos Telenor

BlackBerrys senaste telefon, Torch 9800, kan förhandsbokas på telenor.se.

Telenor Sverige har som första svenska operatör börjat ta emot förhandsbeställningar av BlackBerrys senaste modell, BlackBerry Torch 9800. Modellen har touchscreen och utdragbart tangentbord, liksom stöd för full e-postsynkronisering och integration mot företags interna nätverk.

– Dessa funktioner i kombination med BlackBerrys höga säkerhetsnivå och komprimering av data erbjuder en bra plattform för företag med ett mobilt arbetssätt och som värderar säkerhet och kostnadskontroll högt, säger Mats Lundquist, affärsområdeschef Företag, Telenor Sverige.

BlackBerry Torch är den första modellen som baseras på nya BlackBerry OS 6 och som fått ett helt nytt gränssnitt utvecklat för att fungera med både pekskärm och styrplatta. Plattformen har dessutom fått utökade meddelandefunktioner, samt funktioner som ger integrerad åtkomst till sociala nätverk såsom Facebook, Twitter och Myspace, såväl som till RSS-flöden. Givetvis är Blackberry Messenger (BBM) integrerat i den nya plattformen som även har stöd för andra typer av snabbmeddelanden.

– BlackBerry Torch har funktioner för alla typer av användare oavsett om de vill läsa den senaste budgetrapporten på intranätet eller vad vänner och bekanta skrivit på Facebook, berättar Mats Lundquist.

BlackBerry Torch 9800 finns tillgänglig i Telenors butiker kring månadsskiftet oktober-november men kan förhandsbeställas redan idag på www.telenor.se. Pris utan abonnemang är 4896 kronor exklusive moms. Telenor erbjuder olika paketeringar av BlackBerry-tjänster.

Om BlackBerry Torch 9800

  • Processor: 624 Mhz
  • Batteri: taltid 5.8 timmar, standby: 432 timmar
  • Bildskärm: 3,2-tums pekskärm på 480 x 360 bildpunkter
  • Kamera: 5 mega-pixel (auto-focus), 2 x Digital zoom och inbyggd blixt
  • Filmfunktioner: DVD-upplösning (640 x 480), extra kameraljus och stöd för MP4, H.263, H.264, WMV
  • Musik: stödjer MP3, AAC, AAC+,eAAC, WMA, FLAC, Ogg
  • Tillgång till: Facebook, Twitter, Myspace
  • Minne: 512 (RAM), 4GB (intern), microSDHC (minneskort)

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com