Gå direkt till innehåll
Entreprenören Sören tar till vara på Telenors flexibilitet i ny höstkampanj

Nyhet -

Entreprenören Sören tar till vara på Telenors flexibilitet i ny höstkampanj

Nu startar Telenors höstkampanj med fokus på flexibilitet både för privat- och företagskunder. Entreprenören Sören är tillbaka i totalt fyra nya reklamfilmer som på olika sätt visualiserar Telenors tjänster och lösningar som ger lite mer flexibilitet och frihet i vardagen. Höstkampanjens första reklamfilm börjar rulla idag 4 september.

Den första delen av höstkampanjen lyfter möjligheten för Telenorkunder att kunna pausa sina mobilabonnemang i upp till sex månader under bindningstiden, helt kostnadsfritt. I reklamfilmen blir Sören och hans fru häktade av misstag och Sören använder sitt enda samtal till att just pausa sitt mobilabonnemang hos Telenor.

– Under hösten bygger vi vidare på vår position som den flexibla operatören genom att låta Sören och hans fru åskådliggöra flexibiliteten i våra tjänster, givetvis med humor och värme. Vi har fått väldigt positiv respons på sommarens reklamfilmer och har därför jobbat med att utveckla konceptet ytterligare för att lyfta det till nästa nivå, och det tycker vi lyckas med i höstens kampanj. Det ska bli spännande att se hur de nya filmerna kommer att tas emot bland våra kunder, säger Patrik Söder, Head of Brands på Telenor Sverige.

Kampanjen kommer att visas i TV, print utomhusreklam samt digitalt.

Arbetsgrupp

Lowe Brindfors
Copy: Niclas Karlsson
AD: Josephine Wallin
Projektledare: Johan Öhlin
Produktionsledare: Mikaela Rönnberg
Byråproducent: Sofia Bellini/Colony

FLX
Regissör: Måns Herngren
Producent: Simon Hernadi

Telenor:
Head of Brand & Communication: Patrik Söder
Brand & Advertising Manager: Johanna Andrén
Projektledare: Maria Bolin Lilja

Länk till filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=Ww4Z-osaXEc&list=SP0DDDF1B4E0C1CEB4&index=1&feature=plcp

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com