Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Byt till en nyare mobiltelefon utan förlängd bindningstid

Telenor gör det som första operatör möjligt att mot en förhöjd månadsavgift byta till en nyare mobiltelefon under bindningstiden. Detta helt utan krav på att förlänga befintligt abonnemang eller teckna ett nytt.

Enligt det amerikanska analysföretaget Gartner såldes det 50 procent fler smartphones första kvartalet 2010 jämfört med samma period förra året. Gartner spår även att 85 procent av alla mobiltelefoner som skeppas ut globalt under 2011 kommer att ha någon form av webbläsare.

– I takt med att mobiltelefoner används till mer än att bara ringa och skicka SMS så vill många ha möjlighet att byta telefon oftare. Det kommer många spännande nyheter bara i höst och nu blir det möjligt att köpa en ny telefon även om man har bindningstid kvar på sitt abonnemang, något som många har efterfrågat, säger Mattias Ringqvist, marknadschef Mobil Konsument, Telenor Sverige.

Erbjudandet innebär att kunder som haft sitt abonnemang i minst 12 månader, dvs. har halva bindningstiden kvar eller mindre, nu har möjlighet att köpa en ny telefon under bindningstiden och slippa betala hela kostnaden direkt i butiken genom att istället betala telefonen under en 24-månadersperiod via sin vanliga faktura.

Gamla mobiltelefoner kan lämnas in i alla Telenors butiker och mindre shoppar för återvinning. För varje inlämnad telefon skänks en fast summa till Naturskyddsföreningen.

För mer information,
Kontakta Presstjänste;
08- 41 00 75 55

www.telenor.se

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com