Gå direkt till innehåll

Blogginlägg -

Telenor Företag vinner guld med Workfulness på Guldnyckeln 2017

Igår kväll vann Telenor Företag med sitt koncept Workfulness guld i kategorin Telekom, IT och Energi vid kommunikationstävlingen Guldnyckeln. Guldnyckeln är ett årligt återkommande arrangemang av Swedma som syftar till att visa upp innovationskraften i branschen och belöna den bästa direktmarknadsföringen inom en rad olika kategorier.

- Det känns fantastiskt att ta hem priset på Guldnycklen. Jag är otroligt stolt över att vi vågat utmana både vår affär och sättet vi traditionellt kommunicerar på genom att istället fokusera på riktigt kundnytta och något som faktiskt berör oss alla vare sig vi vill eller ej, säger Christian Strömlid, marknadschef Telenor Företag.

Vinnarmotiveringen:
Det är modigt att ta ställning för något, det kräver ännu mer mod att skapa något som ifrågasätter sin egen kärnaffär. Rent statistiskt så har 87% av er prioriterat att instagramma er förrät innan ni smakat på den. Lägg nu ifrån er era belöningar och applådera vinnaren, Workfulness Telenor Företag.

Om Workfulness
Workfulness betyder ”sund digital arbetsmiljö” och är ett utbildningsprogram som Telenor Företag har initierat och tagit fram i samarbete med hjärnforskaren Katarina Gospic. Workfulness utgår från den senaste forskningen om hjärnan och ger konkret vägledning till såväl beslutsfattare som enskilda arbetstagare hur man förändrar vanor och beteendemönster kring teknik och informationshantering på arbetsplatsen. Detta leder till ökad koncentrationsförmåga och större effektivitet hos medarbetarna.

Ämnen


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com