Pressmeddelande -

Telenor lanserar snabbare mobilsurf

 

Telenor lanserar tjänsten Fri Mobilsurf Turbo som en del i satsningen på surf i mobilen.

 

Den nya tjänsten Fri Mobilsurf Turbo innebär att man surfar med högre hastighet än tidigare till en fast månadskostnad. Telenor lanserade nyligen tjänsten Fri Mobilsurf med obegränsad surf i vanlig 3G.

 

- Genom att bredda vårt utbud på mobilsurf så vill vi erbjuda en tjänst för varje behov. Det i kombination med att vi har de bästa telefonerna för att surfa gör att vi kan erbjuda våra kunder en riktigt bra surfupplevelse i mobilen, säger Jon Erik Haug affärsområdeschef Konsument på Telenor i Sverige.

 

 

 

Telenors surferbjudanden

 

 

 

Telenor Fri Mobilsurf Turbo

 

Tjänsten inkluderar fri surf i mobilen för 119 kronor/månad. Tjänsten stödjer hastigheter på upp till 7,2 Mbit/sekund. Tjänsten inkluderar även tillgång till Telenors Surfzoner.

 

Telenor Fri Mobilsurf

 

Tjänsten inkluderar fri surf i i mobilen, i 3G hastighet, för 59 kronor/månad.

 

Båda surftjänsterna gäller för privatpersoner och i Sverige.

 

 

 

Presstjänsten Telenor Sverige: 08-41 00 75 55

 

 

 

Om Telenor

 

Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet; totalt arbetar 2400 personer inom Telenor Sverige.

 

 

 

Telenor är världens sjunde största mobiloperatör med verksamhet i 13 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2008 omsatte Telenor cirka 111 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).

 

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com

Presskontakt

Mikko Viitala

Mikko Viitala

Presskontakt Presschef 08-410 100 40
Kundkontakt

Kundkontakt

Presskontakt