Följ Telenor Sverige

Surfa fritt i mobilen till fast kostnad

Pressmeddelande   •   Mar 03, 2009 10:03 CET

 

Telenor lanserar obegränsat surf i mobilen för 59 kronor/månad och tipsar om 100 bra mobilsajter.

 

Den nya tjänsten Fri Mobilsurf innebär att man surfar till en fast månadskostnad oavsett om man läser tidningen, kollar mailen eller bloggar. För att göra det ännu enklare så har 100 bra mobilsajter samlats på ett och samma ställe.

 

- Det har varit för krångligt att veta vad det kostar att surfa i mobilen. Med ett pris för all surf så hoppas vi att fler ska upptäcka fördelarna med att kunna leta fram information precis när man vill. Listan med 100 bra mobilsajter gör det ännu enklare att komma igång eller hitta nya favoriter, säger Jon Erik Haug affärsområdeschef Konsument på Telenor i Sverige.

 

surf.telenor.se/100 finns 100 sajter samlade, allt från de vanligaste nyhetssidorna, recept och väder till andra sidor som kan vara bra att ha koll på eller inspirerar till vidare surfande, exempelvis:

 

Avigsidan - Aviga språkligheter, felöversättningar och roliga uttryck (avigsidan.com/wap)

 

Big Fish Tackle - Amerikansk fiskeguide i litet format (bigfishtackle.mobi/)

 

Dagens fågel - Ornitologernas mobila mecka där man kan följa spaningar på sparvhökar och skäggmesar (http://www.artportalen.se/birds/dagens_wap.asp)

 

Närmsta sushirestaurang - Som det låter, en sajt där man hittar närmsta sushirestaurang (sushikartan.se)

 

Seatguru - Hjälp att hitta de bästa platserna på de flesta flygplanstyper (mobile.seatguru.com/)

 

100-listan är tillgänglig för alla oavsett om man är kund hos Telenor eller inte. Man går in via mobilen på surf.telenor.se/100 i mobilen eller sms:ar SURF till 71700 för att få en länk skickad till mobilen. Sms:et kostar som ett vanligt sms.

 

 

 

Om Telenor Fri Mobilsurf

 

Tjänsten inkluderar fri surf i mobilen för 59 kronor/månad. Alla som tecknar tjänsten före den 27 april får de första två månaderna utan kostnad. Tjänsten gäller endast i Sverige och för privatpersoner.

 

 

 

För mer information, kontakta:

 

Presstjänsten: 08-41 00 75 55

 

 

 

Om Telenor

 

Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet; totalt arbetar 2400 personer inom Telenor Sverige.

 

 

 

Telenor är världens sjunde största mobiloperatör med verksamhet i 13 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2008 omsatte Telenor cirka 111 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).