Följ Telenor Sverige

Flexibla lösningar fokus i Telenors nya reklam

Pressmeddelande   •   Mar 17, 2011 15:00 CET

I Telenors nya reklamkoncept får man följa entreprenören Sören som med hjälp av Telenors mobila lösningar gör sitt bästa för att jonglera företagande, familj och fritid på ett effektivt sätt. Kampanjen startar idag, 17:e mars, och består bland annat av fyra reklamfilmer som regisserats av Felix Herngren.

Kampanjen är signerad Lowe Brindfors och är en fortsättning på temat ”Det finns en lösning för dig också”. Den första reklamfilmen börjar rulla den 17:e mars.

– I kampanjfilmerna har vi tagit fram karaktären Sören som representerar många av behoven hos den typiska Telenor-kunden, där jobb, familj och fritid ska pusslas ihop. Filmerna bygger på igenkänning i vardagen som blandas med en varm humor. Med hjälp av enkla och flexibla erbjudanden hittar Sören lösningar på vardagssituationer som vi tror många av våra kunder kan känna igen sig i, säger Patrik Söder Kommunikations- och Varumärkesansvarig, Telenor Sverige.

Kampanjen kommer att gå på TV, webb samt i utomhusreklam, på flygplatser och i print. Från den 17:e mars visas filmen i TV3, TV4, TV4 Fakta, TV4 Sport, TV4 Play, Kanal5, TV6, TV8, Kanal9, TV10 och Canal Plus.

Arbetsgrupp, Lowe Brindfors

Projektledare; Annette Gårdö, Produktionsledare: Annika Appeltoft, Andreas Hallgren, Art Director: Josephine Wallin, Copywriter: Niclas Carlsson, Head of planning: Annika Rehn, Grafisk Designer: Noel Pretorius, Original/Grafisk form: Anette Söderberg, Mimmi Wägerth, Byråproducent: Mats Sandin, med flera.

Telenor:
Patrik Söder, Madeleine Gössner, Magnus West, Yamina Steiser, Johanna Andrén, Yamina Steiser och Johan Holmström

Film
Produktionsbolag:
FLX, Regissör: Felix Herngren, Producent: Ylva Axell, Produktionsledare: Ronald Meier, Produktionskoordinator: Jerk Looman

Journalister når Presstjänsten på 08-41 00 75 55 eller press@telenor.com

Om Telenor
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en omsättning på 10 982 miljoner kronor (2009) och cirka 2100 anställda. Läs mer på: www.telenor.se

Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 11 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen även en 40-procentig ägarandel i VimpelCom Ltd. med mobilverksamhet på 10 marknader. Telenor-koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 184 miljoner abonnenter (Q2 2010), en omsättning på 98 miljarder norska kronor (2009) och cirka 40 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com