Följ Telenor Sverige

​Apple Watch Series 4 med mobiluppkoppling nu hos Telenor

Pressmeddelande   •   Dec 07, 2018 08:00 CET

Apple Watch Series 4 har landat i Telenorbutikerna – med förnyad design, fler möjligheter för kommunikation, träning och hälsa samt inbyggt e-sim för mobiluppkoppling. Telenorkunder erbjuds även en inledande provperiod med möjlighet att testa tjänsten för mobiluppkoppling.

Apple Watch Series 4 med ny design och teknik hjälper användare att hålla kontakten, vara mer aktiva och sköta sin hälsa på nya effektiva sätt. Med hjälp av ett inbyggt mobilt e-sim går det att koppla upp klockan mot mobilnätet för att läsa meddelanden och mail eller ta samtal även utan att ha iPhonen till hands, till exempel under löprundan.

Den har över 30 procent större skärm, en smalare och mindre boett och ett nytt gränssnitt med mer information och detaljer. Apple Watch Series 4 och watchOS 5 ger mer avancerade funktioner för kommunikation och aktivitet samt nya hälsofunktioner, som en ny accelerometer och gyroskop som kan upptäcka hårda fall.

Tjänsten Mobiluppkoppling klocka med e-sim för Apple Watch kostar 49 kronor per månad, med en inledande provperiod på sex kostnadsfria månader.

- Det här är något som många efterfrågat och ett viktigt steg för oss när det gäller att hjälpa människor att koppla upp och förenkla sin mobila vardag. Vi är väldigt glada för att nu kunna erbjuda Apple Watch med mobiluppkoppling till våra kunder, säger John Sebastian Slørdahl, ansvarig för Telenor Sveriges konsumentaffär på mobilsidan.

För mer information om priser, abonnemang, beställning och hur du kopplar upp din Apple Watch, besök www.telenor.se/apple-watch

Om Apple Watch och e-sim/Mobiluppkoppling klocka via Telenor:

  • Apple Watch använder det mobila nätverket enbart när den inte är uppkopplad via wifi eller nära din iPhone (Bluetooth)
  • Ett och samma nummer används för både iPhone och Apple Watch
  • E-sim för Apple Watch kan bara aktiveras via iPhone (Watch app)
  • Ingen bindnings- eller uppsägningstid
  • Tjänsten kostar 49 kronor per månad, inledande 6 månader kostnadsfria

Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 680 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,4 miljarder kronor (2017) och har cirka 1 700 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media, med mer än 170 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 112 miljarder norska kronor (2017) och cirka 22 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com