Följ Telenor Sverige

AkzoNobel sluter nytt ramavtal med Telenor

Pressmeddelande   •   Maj 24, 2012 10:07 CEST

Telenor Sverige har tecknat ett nytt ramavtal med AkzoNobel. Avtalet omfattar mobiltelefoni till cirka 1600 mobilanvändare samt växelfunktion Telenor One Integrerad.

Telenor One Integrerad är en flexibel lösning som ökar tillgängligheten för de anställda. Tjänsten ger tillgång till viktiga tjänster och funktioner som de anställda behöver för att komma i kontakt med kunder, kollegor och partners. Utöver detta omfattar avtalet dessutom 1600 mobiltelefonabonnemang.

– AkzoNobel är ett stort internationellt företag och deras förtroende för oss som kommunikationsleverantör betyder mycket. Med det nya avtalet kan vi fortsätta leverera flexibla lösningar och bidra till ett mer mobilt och effektivt arbetssätt för de anställda på AkzoNobel, säger Mats Lundquist, affärsområdeschef företagskunder på Telenor Sverige.

– Vi har tidigare varit kunder hos Telenor och det känns både roligt och bra att komma tillbaka till en operatör som ligger i framkant både vad gäller teknik och funktionalitet. Telenor har visat att de kan leverera flexibla lösningar av hög kvalitet, framförallt vad gäller täckning och tillgänglighet, vilket vi på AkzoNobel värdesätter högt, säger Derk van Heek på AkzoNobel.

Om Telenor
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 11 950 miljoner kronor (2011) och cirka 2200 anställda. Läs mer på: www.telenor.se

Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 11 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 37,5 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 18 marknader. Telenor-koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 146 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (Q1 2012), en årsomsättning på 99 miljarder norska kronor (2011) och cirka 30 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com

Bifogade filer

PDF-dokument