Följ Telenor Sverige

Sören vill kunna byta lite när han vill i ny reklamfilm för Telenor

Nyhet   •   Jun 18, 2012 15:00 CEST

Nu startar andra delen av Telenors sommarkampanj med fokus på flexibiliteten i att kunna byta abonnemangsform fritt under bindningstiden. Entreprenören Sören är tillbaka i en ny reklamfilm där han tillsammans med sin fru träffar ett annat par i en hotellobby, ett möte som slutar oväntat både för Sören och för tv-tittarna.

Tanken bakom filmen är att på ett humoristiskt sätt åskådliggöra behovet av att byta abonnemangsform under bindningstiden och samtidigt visa att möjligheten till ”fria byten, när som helst, utan tjafs”, kanske inte i första hand kopplas till just mobilabonnemang.

– Mobiloperatörer uppfattas ofta som stelbenta. Poängen med den här filmen är att visa på flexibiliteten och friheten hos Telenor som erbjuder alla kunder fria byta mellan abonnemangsformerna under bindningstiden. Vi ville skapa en film som sticker ut och är mer vågad än de vi har gjort tidigare, och det tycker jag vi har lyckats med. Detta tillsammans med humorn och glimten i ögat tror jag kommer hjälpa oss väcka uppmärksamhet i bruset, säger Patrik Söder, Head of Brands på Telenor Sverige.

Arbetsgrupp
Lowe Brindfors
Copy: Niclas Karlsson
AD: Josephine Wallin
Projektledare: Johan Öhlin
Produktionsledare: Mikaela Rönnberg
Byråproducent: Sofia Bellini/Colony

FLX
Regissör: Måns Herngren
Producent: Simon Hernadi

Telenor:
Head of Brand & Communication: Patrik Söder
Brand & Advertising Manager: Johanna Andrén
Projektledare: Maria Bolin Lilja