Följ Telenor Sverige

Seth Ryding utsedd till ansvarig för Open Universe

Nyhet   •   Jul 11, 2012 11:28 CEST

Seth Ryding har utsetts till ansvarig för Open Universe, Telenor Sveriges kommunikationsoperatör för tjänsteleverantörer av bredband i så kallade öppna nät. Seth kommer närmast från rollen som projektledare inom Open Universe och före dess chef för Business Delivery & Support inom Telenor Sverige.

Open Universe bildades 2011 som en del av Telenor Sveriges satsning på digitala fastnätstjänster och öppna nät. Genom Open Universe får boende i flerbostadshus tillgång till Telenors moderna nätinfrastruktur och ett brett utbud av tjänsteleverantörer. Nu har Seth Ryding, projektledare inom Open Universe, utsetts till chef för verksamheten som ingår i affärsområdet Broadband & TV inom Telenor Sverige.

­– Jag är mycket glad att Seth valt att tacka ja till att leda Open Universe. Vi har märkt en stark efterfrågan på alternativ till befintliga marknadsaktörer och jag är övertygad om att Seth med kollegor kommer att bidra till att skapa en stark position för Open Universe, säger Mats Lundquist, affärsområdeschef Broadband & TV, Telenor Sverige.

De senaste månaderna har stora aktörer som Uppsalahem och Graflunds valt Open Universe som kommunikationsoperatör i sina respektive öppna nät. För några veckor sedan offentliggjordes också förvärvet av OpenNet i syfte att bidra till ytterligare kompetens och större kundbas.

– Jag är tacksam för förtroendet att leda Open Universe och ser mycket fram emot att på allvar ta upp kampen med övriga kommunikationsoperatörer på marknaden. Med förvärvet av OpenNet får vi ännu större muskler att ta fram bra erbjudanden och etablera Open Universe som en stark, långsiktig aktör i Sverige, säger Seth Ryding.

Bifogade filer

PDF-dokument