Följ Telenor Sverige

Entreprenören Sören tar till vara på Telenors flexibilitet i ny höstkampanj

Nyhet   •   Sep 04, 2012 11:53 CEST

Nu startar Telenors höstkampanj med fokus på flexibilitet både för privat- och företagskunder. Entreprenören Sören är tillbaka i totalt fyra nya reklamfilmer som på olika sätt visualiserar Telenors tjänster och lösningar som ger lite mer flexibilitet och frihet i vardagen. Höstkampanjens första reklamfilm börjar rulla idag 4 september.

Den första delen av höstkampanjen lyfter möjligheten för Telenorkunder att kunna pausa sina mobilabonnemang i upp till sex månader under bindningstiden, helt kostnadsfritt. I reklamfilmen blir Sören och hans fru häktade av misstag och Sören använder sitt enda samtal till att just pausa sitt mobilabonnemang hos Telenor.

– Under hösten bygger vi vidare på vår position som den flexibla operatören genom att låta Sören och hans fru åskådliggöra flexibiliteten i våra tjänster, givetvis med humor och värme. Vi har fått väldigt positiv respons på sommarens reklamfilmer och har därför jobbat med att utveckla konceptet ytterligare för att lyfta det till nästa nivå, och det tycker vi lyckas med i höstens kampanj. Det ska bli spännande att se hur de nya filmerna kommer att tas emot bland våra kunder, säger Patrik Söder, Head of Brands på Telenor Sverige.

Kampanjen kommer att visas i TV, print utomhusreklam samt digitalt.

Arbetsgrupp

Lowe Brindfors
Copy: Niclas Karlsson
AD: Josephine Wallin
Projektledare: Johan Öhlin
Produktionsledare: Mikaela Rönnberg
Byråproducent: Sofia Bellini/Colony

FLX
Regissör: Måns Herngren
Producent: Simon Hernadi

Telenor:
Head of Brand & Communication: Patrik Söder
Brand & Advertising Manager: Johanna Andrén
Projektledare: Maria Bolin Lilja

Länk till filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=Ww4Z-osaXEc&list=SP0DDDF1B4E0C1CEB4&index=1&feature=plcp

Bifogade filer

PDF-dokument